20 jaar Passaat

Samaipata

Samaipata, een dorp twee uurtjes rijden vanaf Santa Cruz, ligt op een aangename hoogte van ongeveer 1650 meter in een prachtige groene vallei nabij het Amboró Nationaal Park. Het leven is hier rustig op klokgelui na en Samaipata heeft het typische uiterlijk van een junglestadje. Vanuit Samaipata zijn er talloze excursies, dagtochten, avontuurlijke trektochten door de dichte jungle van Amboró, de omliggende valleien en rivierbeddingtochten naar zeer afgelegen streken te boeken. Kijk bij excursies vanuit Samaipata èn vanuit Santa Cruz. Je kunt vanuit Samaipata ook een unieke vierdaagse jeeptocht maken over kleine wegen langs vergeten dorpjes en prachtige vergezichten naar Sucre. Zie jeeptocht Samaipata - Sucre voor de uitgebreide dag-tot-dag-beschrijving van deze unieke tocht.

Mocht je niet in Santa Cruz willen overnachten maar rechtstreeks naar het rustige Samaipata willen reizen dan kun je op de internationale luchthaven in Santa Cruz opgehaald worden en direct naar Samaipata gebracht worden. Mocht je een paar dagen later weer terug moeten naar Santa Cruz dan is het ook mogelijk om een ’toeristische’ transfer naar Santa Cruz te maken, waarbij je onderweg een paar keer stopt om een korte wandeling te maken naar de watervallen van Cuevas en een bezoek te brengen aan het vulkaanmeer Laguna Volcan.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.