20 jaar Passaat

Rurrenabaque

Net over de Peruaanse grens ligt het dorpje Rurrenabaque aan de Rio Beni. Een vriendelijk dorpje in de laaglanden van Bolivia. Vanuit hier kun je mooie tochten maken naar Madidi, één van de mooiste natuurparken van Bolivia. Zie bij Madidi voor jungletochten in dit gebied.

Het stadje heeft een vliegveld en er zijn zo’n vier vluchten per week naar en van La Paz. De laatste tijd zijn deze vluchten betrouwbaarder dan ze ooit zijn geweest maar houd rekening met vertragingen.
De trips die wij aanbieden zijn altijd inclusief heen- en terugvlucht Rurrenabaque - La Paz.

Rurrenabaque is per bus te bereiken vanaf La Paz maar bereid je (in de droge tijd van het jaar) voor op minimaal achttien uur hobbelen over een niet al te goede weg. In de regentijd kan het nóg langer duren. De uitzichten daarentegen zijn fenomenabel.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.