20 jaar Passaat

Coroico

Coroico, een lieflijk dorpje op 1500 meter hoogte en maar drie uur vanaf La Paz. De weg naar Coroico staat bekend als één van de gevaarlijkste in Zuid Amerika en je kunt je dit ook wel voorstellen als je bedenkt dat je 3000 meter daalt in maar 80 kilometer.Aan een nieuwe weg wordt gebouwd. De afdaling is ongetwijfeld een van de mooiste en spectaculairste die je je voor kunt stellen. Je rijdt over een hoge bergpas langzaam maar zeker het nevelwoud in; de voorlopers van het immense Amazone regenwoud. De omgeving rondom wordt groener en groener, de vegetatie steeds weelderiger. Je rijdt dwars door watervalletjes en bij helder weer heb je constant geweldige uitzichten op vóór je het groene laagland en achter je de besneeuwde Andestoppen. De omgeving van Coroico is omringd met tropische plantages van koffie, suikerriet, fruit, cacao en cocabladeren.

Net als in Sorata kun je hier heerlijk bijkomen van de vermoeienissen van de reis, de wandeling of de Boliviaanse hoogte.

Zie voor verschillende trektochten naar Coroico toe bij excursies vanuit La Paz.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.