20 jaar Passaat

Salar de Uyuni jeeptocht

De regio rondom Uyuni doet nog het meest denken aan een andere planeet, zo onwerkelijk kan het landschap zijn. Kale bergen met vreemde kleurpatronen, grillig uitgesleten rotsen, die door kunstenaars gemaakt lijken te zijn, meren die van kleur veranderen bij een opstekende wind, geisers die opspuiten en de immense zoutpan zelf, zo groot als bijna half Nederland!

Voor velen is het niet alleen het hoogste punt van de reis, je gaat immers ruim over 5000 meter maar ook vaak het hoogtepunt van de reis in Zuid Amerika. Er zijn vele mogelijkheden om een toer door deze regio te maken en tegenwoordig zijn er zelfs hotel(achtige) overnachtingen mogelijk, al moet je wel beseffen dat je in een van de meest afgelegen gebieden ter wereld reist en basale dingen als warm water om te douchen niet altijd voorradig is.

Een doorsteek naar Chili ( San Pedro de Atacama ) of via Tupiza en dan verder naar Argentinië ( Salta ) behoort ook tot de mogelijkheden.

Zie onder 'excursies' een aantal mogelijkheden, maar we kunnen niet elke mogelijke route weergeven. Neem gerust contact met ons om afwijkende routes en of type overnachting te bespreken, of vermeldt dit bij de opmerkingen als je je aanvraag verstuurd vanaf deze website.

In ons reisvoorstel zullen we overigens ook meerdere mogelijkheden aangeven wat betreft overnachtingen en of weergeven, zodat je hier niet nu al over moet beslissen, maar dat in een later stadium kunt doen.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter (0)

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / Landschappen Wissen

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.